donderdag 15 september 2016

Iran maakt reizen naar Oman gemakkelijker. Kliffen, fjorden en canyons...


Reizen naar Oman eenvoudiger vanuit Iran

Iran gaat reizen naar Oman onder de aandacht te brengen van de bevolking. Dit moet leiden tot een groeiend aantal Iraanse toeristen in (met name) 'moessonstad' Salalah en de fjorden van Musandam. Reizen naar Oman wordt voor hen gemakkelijk gemaakt door verbeterde ferryverbindingen en diverser luchtverkeer. Wilt u reizen naar Oman combineren met de topbezienswaardigheden van Iran? Bel Reizen naar Oman even (06 22722189, vanuit Belgie: +31 6 22722189), wij nemen de reismogelijkheden graag met u door.

Oman vakantie: vaar in stijl door de Straat van Hormuz

Inmiddels worden ferries (Khasab) ingezet in de dolfijnrijke Straat van Hormuz. Een schitterende Oman vakantie over zee: de vaarroute laat u de enorme, ruige kliffen van Noord-Oman en rotseilanden van dichtbij zien. Voor veel toeristen behoren deze tot de topattracties van hun Oman vakantie. Zo'n anderhalf uur later meert de ferry aan in Qeshm, Iran. Dit eiland staat bekend om diverstiteit en geniet veel toeristische belangstelling. Natuurlijk kan uw Oman vakantie ook in de haven van Qeshm beginnen.

De Straat van Hormuz: varen of vliegen naar Iran

Dit hangt af van de lengte van uw reis door Oman, wensen, budget, ervaringen en omstandigheden. Overigens varen de Omaanse passagiersferry's ook tussen de havensteden van Noord-Oman. Wij nemen de reismogelijkheden graag met u door. Stuur een berichtje naar Hamel Travel (info@reizennaaroman.nl), dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten