woensdag 28 september 2016

Op rondreis Oman, bezoek het topmuseum van Muscat.


Bait Al Zubair, uw rondreis Oman bezienswaardigheid #1 van Muscat

Voordat uw rondreis Oman begint, maakt u kennis met de bezienswaardigheden van Muscat. Het Operagebouw, de Portugese forten, het is allemaal opgenomen in Reishandboek Oman. Bezoek voor de start van uw rondreis Oman in ieder geval Bait Al Zubair. Dit museum is het vlaggenschip van Muscat; u wordt hier fantastisch geinformeerd over de historie en cultuur van Oman. Met deze kennis krijgt uw rondreis Oman zoveel meer inhoud. U begrijpt veel beter wat u tijdens uw geplande Oman rondreis tegenkomt.

Supercollectie in traditioneel Omaans pand

Bait Al Zubair ten laat u o.a. de kleurrijke Omaanse klederdracht per regio zien. Tot in detail wordt u verteld over elk kledingstuk, relevante sieraden en de traditionele Omaanse dolk. Ook maakt u kennis met oude en waardevolle landkaarten en vindt u huishoudelijke artikelen, waaronder potten en wierookharsbranders. In het buitenhofje bezoekt u een authentiek Omaans barasti-huis (gemaakt van palmtakken) en het model van een Omaans dorp. Zonder twijfel is Bait Al Zubair de nationale cultuurschatkist van Oman.

Bezoek plannen aan Bait Al Zubair

Bait Al Zubair beschikt over een caf... lees meer in Reishandboek Oman. Hamel Travel neemt dit museum graag op in uw Oman reisvoorstel. Mail ons even (info@reizennaaroman.nl), dan bespreken wij de reismogelijkheden met u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten