woensdag 14 september 2016

Vakantie Oman. De setting van 1001-Nacht, die uw gevoel sterk...


1001-Nacht, waarin uw vakantie Oman plaatsvindt

Ook altijd stil bij de oude vertellingen van 1001-Nacht? Geen ander boek geeft Arabie en vakantie Oman zo'n 'gezicht'. De verhalen prikkelen het gevoel en de verbeeldingskracht zo sterk, dat u gefascineerd blijft door de settingen en kleuren van die 'hete landen'. Moderne folders voor vakantie Oman leggen het echt af tegen de overtuigingskracht van de Oman-gerelateerde vertelsels van 1001-Nacht.

Dus, in plaats van het kijken naar hedendaagse brochures voor Oman vakantie duikt u 's avonds in 'Sinbad de Zeeman' en andere sprookjes die 1001-Nacht vormen. Daarna belt of mailt u ons, wij komen graag (en snel) met een passend Oman reisvoorstel!

Uw rondreis Oman: hemelse geuren, woestijn en droomkoepels

Oman is het land van mysterieuze wierookvatten, door Beduinen sporadisch bevolkte woestijnen en droomkoepels. Deze kunt u gemakkelijk bekijken of bezichtigen tijdens uw rondreis Oman. Om de rondreis Oman te vinden die aansluit bij uw wensen, hebben wij de allerbeste Oman rondreizen op de Aanbieding-pagina geplaatst. Heeft u vragen of wilt u uw rondreis Oman persoonlijk maken? Mail uw verzoek even naar Hamel Travel: info@reizennaaroman.nl. Wij reageren snel en vertellen u graag over onze ervaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten