vrijdag 7 oktober 2016

Koop nu uw kaartje voor deze lezing over Oman. Uw Oman rondreis zal...


Oman lezingen ter voorbereiding van uw Oman rondreis

Ik wil u goed op weg helpen met het plannen van uw Oman rondreis. Want goed geinformeerd beginnen aan een Oman rondreis die aan uw persoonlijke wensen voldoet, is de allerbeste start van uw Oman rondreis. Dat is het doel van mijn lezingen 'Beleef betoverend Oman' en 'Oman, land van wierook, woestijn en oases'. 'Prachtige lezing, nu weet ik hoe kleurrijk Oman is', 'Ongelooflijk mooie presentatie, ik wil mijn Oman rondreis combineren met Dubai', 'Mijn vrouw wil naar Oman, ik boek die reis alleen als die door jou in elkaar is gezet'. De reacties op mijn toespraken zijn overweldigend positief!

 

Lezing Oman in Arnhem (1 okt. 2016), Lisse, Beverwijk

Bedankt voor de hartverwarmende reacties na afloop van mijn lezingen! Iedereen had een eigen band met Oman, door middel van familie, collegae of vrienden. Of u nu al een reis naar Oman had geboekt, of met mijn deskundigheid een rondreis Oman wilde plannen, het was ronduit gezellig om u op weg te helpen!'Beleef betoverend Oman' in Hilversum (25 oktober 2016)

Wilt u ook mijn Oman-lezing bijwonen? Na afloop heeft u ruim de tijd om kennis te maken, of van gedachten te wisselen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de lezing over Oman in Hilversum (locatie: Centrale Bibliotheek Hilversum, 's-Gravelandseweg 55). Reserveer nu!

Uw Oman fly-drive, gepland met Jan Willem Hamel (Reishandboek Oman)

Het ontwikkelen van de reis naar Oman (of de Emiraten) die aansluit op uw persoonlijke wensen en interesses, is geheel vrijblijvend en gratis. Als wij de ideale route hebben, ontvangt u hiervoor een (eveneens) vrijblijvende offerte van mijn reisspecialist die is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) of Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Uw boeking is dus in de allerbeste handen.
Mail uw wensen naar info@reizennaaroman.nl, of bel Jan Willem Hamel (06 22722189, vanuit Belgie: +31 6 22722189).

Woont u in het buitenland? Wij plannen uw rondreis Oman indien gewenst vanuit Zwitserland, Duitsland, de Emiraten - waar u ook woont! Mail uw verzoek; wij reageren doorgaans direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten