dinsdag 18 oktober 2016

WK Wielrennen 2016. Mediacoverage die uw Doha stedenreis...


Sportcircus vertrekt, tijd voor uw Doha stedenreis

De Nederlandse en Belgische tv-verslaggeving van het WK Wielrennen was fantastisch. Qatar was een waardige gastheer en gaf dit sportevenement stijl. Chique gebouwen, jachthavens, parken, de zee... dit was veilig Doha op zijn best. Het sportcircus is nu vertrokken. Tijd om uw Doha stedenreis te boeken. Tijdens uw Doha stedenreis verblijft u in een luxehotel met zandstrand, direct aan zee. Dit hotel maakt uw Doha stedenreis uniek; geeft karakter aan uw verblijf.

Boeken van Stedenreis Doha

Maar, wij weten dat uw Doha stedenreis pas echt geslaagd is met heerlijk shoppen in Doha's malls en souqs!

Heel simpel. Geef ons een terugbelverzoek, of stuur een e-mail met daarin uw telefoonnummer of reiswensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u de Stedenreis Doha aanpassen, of combineren met Dubai, Abu Dhabi of Oman? Mail uw wensen, wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Uw boeking is gedekt door de garantieregeling van SGR.

Wat is er te beleven in Doha?

Wij vertellen het u graag! Bel ons even, dan nemen wij de sights even door: 06 22722189 (vanuit het buitenland: +31 6 22722189).

WK Wielrennen 2016 in Doha, Qatar

Natuurlijk feliciteert Hamel Travel de winnaars van alle tijdritten en wegritten. Wij hebben de wedstrijden met spanning gevolgd! Peter Sagan, Mark Cavendish, Tom Boonen, Vasil Kiryjenka, Tony Martin, Amalie Dideriksen, Kirsten Wild, Lotta Lepisto, Ellen van Dijk en Karlijn Swinkels - onze bijzondere gelukwensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten