maandag 14 november 2016

Nieuw aanvraagformulier Oman rondreis, Emiraten rondreis, Iran reis...


Geef wensen Oman rondreis eenvoudig door

Met ons nieuwe reis-aanvraagformulier geeft u uw reiswensen in één keer door. Wilt u de Oman rondreis op maat waarin dorpsleven, woestijn, wadi's, schildpadden en woeste bergen centraal staan? Of een Abu Dhabi stedentrip, gecombineerd met een Oman rondreis die op onze site staat? Maar één verstuurklik en wij zijn op de hoogte! Onze reactie ontvangt u binnen 24 uur, waarna wij uw gedroomde Oman rondreis plannen. Met de deskundigheid en nauwkeurigheid die u van een reisgidsenauteur verwacht.


Doorgeven wensen Emiraten rondreis of Iran reis

Wilt u de Emiraten rondreis plannen waarin de Burj Khalifa, woestijn, Ferrari World en de levendige 'camel souq' van Al Ain zijn opgenomen? Of bent u geïnteresseerd in magisch Iran, waar de sprookjesachtige en sfeervolle steden uw Iran reis vormen? Wacht niet langer, laat uw Emiraten rondreis of Iran reis door ons plannen. Heel eenvoudig: ons aanvraagformulier verstuurt u met één verstuurklik.
Super, de eerste stap naar uw droomreis is genomen!

SGR, GGTO

Onze ervaren Arabië- en Iranreisspecialisten die de boeking op zich nemen, zijn aangesloten bij Calamiteitenfonds, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) of Garantiefonds voor Gespeciliseerde Touroperators (GGTO). Beide zijn erkend door het Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Uw boeking is dus in de beste handen en geeft u een goed, veilig gevoel.

Plannen van uw droomreis, andere contactmogelijkheden

Stel uw vraag direct aan ons met het chat-venster op onze site. Wij antwoorden onmiddellijk of zo snel mogelijk. Bel ons (06 22722189, vanuit het buitenland: +31 6 22722189) of mail ons (info@reizennaarOman.nl ), dan nemen we de wensen meteen door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten