donderdag 26 januari 2017

Project 2017: Reishandboek Seychellen!

 

Seychellen, hart van de Indische Oceaan


Hartelijk dank voor alle positieve reacties die ik de afgelopen tijd kreeg op Reishandboek Oman. De 2e editie van deze gids komt volgend jaar op de markt. Fullcolour, want dat wordt door u gemist. Met plezier laat ik u weten dat ik dit jaar Reishandboek Seychellen schrijf! Het is tijd voor een gedetailleerde, complete en (bovenal) actuele reisgids over deze droomarchipel - gelegen tussen het Afrikaanse vasteland en India. Reishandboek Seychellen wordt volgend jaar als fullcolour reisgids in de Nederlandse en Belgische boekhandels verwacht. Natuurlijk wordt de gids ook online verkrijgbaar.

 

 

Reishandboek Seychellen reserveren

Stuur mij een mail (info@reizennaarOman.nl) als u alvast een exemplaar van Reishandboek Seychellen wilt reserveren.
In deze gids zal de spectaculaire (en nog onderbelichte) natuur van de eilanden centraal staan. Ik behandel zoveel mogelijk eilanden en sta uitgebreid stil bij de geschiedenis, band met Nederland, cultuur, klimaat en reismogelijkheden. Met deze gids wordt eilandhoppen binnen de Seychellen een paradijselijk avontuur, de reis van uw leven.

 

 

De Seychellen, waar ligt die archipel?

De Seychelse republiek wordt gevormd door zo'n 155 eilanden en eilandjes in de Indische Oceaan. De hoofdeilanden liggen 1200 kilometer ten oosten van Afrika - slechts enkele zijn bewoond. De hoofdstad is Victoria, gelegen op Mahé, het grootste eiland. De (altijd warme) eilanden staan te boek als paradijselijke en exclusieve oorden, geheel gericht op ontvangst van toeristen. Cruiseschepen leggen hier aan; de meeste bezoekers maken echter gebruik van Seychelles International Airport op Mahé. De Seychellers spreken Seychels creools, Frans en Engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten